Aangepaste Rooster

Beste leden,
Na aanleiding van de beperkingen die afgelopen vrijdag aangekondigd zijn en vandaag officieel zijn in gegaan hebben we bij Thaikibo getracht een aangepast rooster te maken om toch wat voor jullie te kunnen betekenen. Allereerst doet ons zeer dat we jullie niet het reguliere aanbod op de gebruikelijke tijden kunnen bieden. Sporten helpt ons juist om in deze tijd gezond te blijven. Maar we willen niet stil zitten en we denken graag is kansen en mogelijkheden voor onze leden.

Natuurlijk begrijpen wij dat in jullie reguliere werk/school week er heel weinig ruimte is om overdag te kunnen sporten. Ons idee is om voornamelijk het weekend te gebruiken jullie hierin toch te kunnen bedienen. Omdat de reguliere lessen komen te vervallen is hierbij het alternatieve rooster:
Dinsdag 30/11
-16:15 – 17:00 uur Thaikibo Kids Kickboxing

Zaterdag 4/12
-09:00 – 10:00 uur Thaikibo jeugd kickboxing (11 – 15 jaar)

-10:00 – 11:00 uur Zaktraining

-11:00 – 12:00 uur Thaikibo Ladies Only Kickboxing ( no sparring)

-12:00 – 13:00 uur Kickboxing

Zondag 5/12
-10:30 – 11:30 uur Bootcamp

Iedereen is welkom om 1 van deze lessen te volgen.

Het is wat zoeken naar een goede invulling en dat doen we heel graag voor jullie dus wij zijn erg benieuwd of deze opzet ook goed past. Dat helpt ons om voor de periode na deze week een passend alternatief te bedenken. Laat het ons weten ajb.

Stay safe; stay healthy en hopelijk tot snel!

Sportieve groeten,
Team Thaikibo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s