Over Thaikibo

Sportschool Thaikibo is sinds 1996 gestart met het verzorgen van lessen Thaiboksen, Kickboksen en Boksen voor zowel dames als heren. Deze lessen werden en worden nog steeds verzorgd door gediplomeerd trainer Dicky Ririhena, met zowel het verzorgen van gevarieerde trainingsmethoden als het begeleiden van wedstrijd vechters. Tevens is Dicky Ririhena fitness-instructeur en personal trainer.

Vanaf 2000 hebben wij aan de klassikale lessen eveneens Thaibo, Bodywork en Steps toegevoegd, deze lessen worden verzorgd door Tonia van der Rijcke, gediplomeerd aerobic-instructrice en al sinds 1989 actief in het verzorgen van deze vorm van lesgeven.

Workout
Ook kunt u ons benaderen voor verjaardagen of met vrienden en collega’s een workout te laten verzorgen in: aerobics, step, bodyshape, thaikickboxing, boxing of een combinatie van deze sporten. Lekker een uurtje sweat & fun met elkaar.
Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

Ons streven is de lessen zo persoonlijk mogelijk te houden. Hoog in ons vaandel staat de persoonlijke aandacht voor een ieder die bij ons de lessen komt volgen. Wij worden door onze leerlingen graag op de hoogte gesteld, betreffende persoonlijke klachten, zodat wij de persoon in kwestie tijdens de lessen kunnen observeren en zo nodig te corrigeren wanneer dit nodig is. Maar ook al heeft u geen klachten, belangrijk tijdens de lessen is een goede houding en het goed uitvoeren van verschillende lesvormen, denk daarbij aan bijvoorbeeld spierversterkende oefeningen, het gebruik van een Step, en de technieken die gebruikt worden tijdens de vechtsporten. Wat wij zeker zo belangrijk vinden is de gezelligheid. Wij zijn van mening dat sporten en ontspanning nauw aan elkaar verbonden zijn, tijdens de lessen moet er ook gelachen kunnen worden. “Sweat and fun” ons motto.

Dicky Ririhena is tevens gediplomeerd sportmasseur en eigenaar van massage praktijk Katami. Voor meer informatie betreffende diverse soorten van massages etc. kijkt u op de pagina .