Thai/kickboksen/Jeugd KB

Thai/kickboksen is een dynamische vechtsport waar alles in zit, techniek, conditie, karakter vormend wilskracht en doorzettingsvermogen en grenzend verleggend. In Thai/kickboksen vind je veel van de traditionele vechtsporten terug bijv. karate, boksen enz. Verplicht scheenbeschermers, tok en een bitje. Een proefles volgen kan zonder verdere verplichtingen, bokshandschoenen en scheenbeschermers zijn aanwezig.
Meer informatie over Thai/kickboksen kunt u vinden op de volgende sites:

Jeugd Kickboksen.
Iedereen vanaf 6 jaar is welkom.

In de huidige samenleving is het belangrijk dat kinderen weerbaar zijn en zich fysiek en mentaal kunnen handhaven. Ieder kind is uniek en met onze trainingen wordt rekening gehouden met de individualiteit om zo ieder kind optimaal te stimuleren in zijn of haar weerbaarheid.

Respect en Discipline zijn voor ons heel belangrijk. Wij leren de jeugd om respect voor zichzelf en zeker ook voor een ander te hebben. Kickboksen doe je in de Dojo en niet daarbuiten. Wij leren kinderen op een veilige, speelse en sportieve manier de basistechnieken van het kickboksen aan.
Onze trainingen zorgen ervoor dat je steviger in je schoenen komt te staan, je angsten kan overwinnen en lekker sportief bezig bent.”

Vechtsport Info – Al het nieuws over vechtsporten