Wij gaan weer beginnen πŸ’ͺπŸ½πŸ€©πŸ‘ŠπŸ½

Thaikibo Dojo Start maandag 31 aug Vakantie is weer voorbij en de nodige kilo’s erbij ,dus weer tijd om er iets aan te doen. Wil je sterker worden ,meer zelfvertrouwen ,weerbaarheid en conditie opbouwen dan ben je bij ons op het goede adres Kickboxing , K-Boxing Ladies Only , Body shape , Step , Bokszak training , Bootcamp , Personal Training , Massages. Voor de jeugd! Wij hebben nu een jeugdgroep vanaf 6 t/m 11 jaar Wat nieuw is , is voor de jeugd vanaf 12 t/m 15 jaar op de Donderdag 3 Sept Tijd: 19.30 Locatie: De Brug Voorthuizen Proefles is altijd gratis wel vooraf aanmelden (Corona Maatregel) Mob: 0610229198 Info http://www.thaikibo.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s