Kids 2

Kids: Beste ouders, We hebben besloten om aankomende dinsdag (12 mei) weer te beginnen met de training! We zijn heel blij dat het weer mag en hopen jullie allemaal weer te zien! Binnen trainen is helaas nog niet toegestaan maar we hebben een goede locatie gevonden.. Gerard Doustraat tussen nummer 3 en 5 is een inrit met daarachter een speelveld. Hier kunt u uw zoon/dochter afzetten en gelijk door rijden. Om 18.50 staat uw kind weer klaar om opgehaald te worden. Kijken is, niet toegestaan 1 van de regels Extra maatregelen: Houdt uw kind thuis als hij/zij klachten heeft. Breng uw zoon/dochter +/- 5 minuten voor aanvangstijd van de les. Trek thuis al je trainingskleding/bescherming en sportschoenen aan en ga naar de wc.. Neem geen sporttas mee maar alleen een bidon met water (en je naam erop!) en eventueel een handdoek voor eigen gebruik. Bij slecht weer (regen of sneeuw😉) is er geesn training. Meld je van te voren aan zodat we daar rekening mee kunnen houden! Wij hebben er zin in! Hopelijk jullie ook! Osu! Sensei Dicky Ririhena

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s