Jeugd kickboksen

Jeugd Kickboksen.
Iedereen vanaf 7 jaar is welkom.

In de huidige samenleving is het belangrijk dat kinderen weerbaar zijn en zich fysiek en mentaal kunnen handhaven. Ieder kind is uniek en met onze trainingen wordt rekening gehouden met de individualiteit om zo ieder kind optimaal te stimuleren in zijn of haar weerbaarheid.
“Respect en Discipline zijn voor ons heel belangrijk. Wij leren de jeugd om respect voor zichzelf en zeker ook voor een ander te hebben. Kickboksen doe je in de Dojo en niet daarbuiten. Wij leren kinderen op een veilige, speelse en sportieve manier de basistechnieken van het kickboksen aan.
Onze trainingen zorgen ervoor dat je steviger in je schoenen komt te staan, je angsten kan overwinnen en lekker sportief bezig bent.”

Een gedachte over “Jeugd kickboksen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s