Zomer rooster Kickboxing.

Goedemorgen strijders, ten behoeve van de aankomende vakantieperiode hierbij het ‘zomer rooster’. Het zomer rooster is van toepassing vanaf maandag 21 juli a.s. en eindigt op 1 september a.s. In die periode is er 1 keer per week kickboksen ter vervanging van de reguliere trainingen op dinsdag, woensdag en donderdag. De eerste centrale training is op dinsdag 23 juli a.s. De volgende centrale trainingen zijn op 30 juli, 6 augustus en 13 augustus. Locatie is onze dojo op de Mandenvlechterslaan 14E in Voorthuizen. Aanvang 19:15 tot 20:15. Thaikibo Dojo & Gym is zoals jullie gewend zijn slechts 1 keer per jaar gesloten. Dat is in de periode van 19 t/m 31 augustus. In Het kickboksen wordt in de week van 2 september a.s. hervat volgens de reguliere planning.
Wees welkom op de centrale training op dinsdag! OSU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s