Beste Leden ,vrienden en kennissen ,Graag informeer ik jullie over mijn nieuwe activiteiten. In mijn massagepraktijk ‘Katami’ sinds 1998 te Voorthuizen Waar ik sport en ontspanningsmassage ,spatadertherapie uitoefen heb ik nu ook de mogelijkheid tot het ‘Transformational Cupping ®️’ !!!Met de methode van Transformational Cupping ga ik opzoek naar spanningen ,verklevingen, afvalstoffen en blokkades in het lichaam, d.m.v. deep tissue massage en met verschillende maten vacuüm cup zorg het ervoor dat de doorbloeding van het lichaam wordt verbeterd en afvalstoffen afgevoerd word. Cupping werkt niet alleen Fysiek maar ook mentaal opgekropte emoties kunnen vrij komen, Vermoeidheid (trauma’s / oud zeer soms van 20-50jaar) die kunnen loskomen en verwerken. ( Zelfgenezendevermogen )U gaat u energetische lichter voelen, u zit letterlijk en figuurlijk beter in uw vel. Verklevingen en blokkades kunnen overal in uw lichaam zitten en vervelende klachten veroorzaken. Stress ,ongezond voeding ,trauma’s door privé ervaringen, sporten ,ongelukken zorgt voor een verkramping en of verklevingen van spieren en organen en stagneren de bloedsomloop waardoor er allerlei klachten optreden .Cuppen werkt op zoveel lagen huid, cellulitis verklevingen, littekens, aderen, striae, bindweefsel ,meridianen, lymfestelsel, spieren, pezen, gewrichten, organen, trauma’s .Uiteraard blijf ik ook actief in het sportbegeleiding met het geven van personal en groepstraining.( Ben ook bezig met het opzetten van kracht en voedingsschema’s) later wat meer info hierover! Onder de naam.GO4IT-PERSONALTRAINING By Dicky Ririhena .Maar ook in de vechtsporten blijf ik natuurlijk actief .Mijn sportschool Thaikibo bestaat inmiddels al ruim 36 jaar en daar kunt u terecht voor Kick/ThaiBoxing ,Bokszaktraining, Conditietraining ,Step ,Bodyshape ,Ladies only K-Boxing, Kids kickboxing, wedstrijdtraining en individuele of duo ,smallgroup training en groepslessen. Voor ieder wat Wills! Probeer het eens uit als u het aandurft 😉Massagepraktijk Katami Dicky Ririhena Mob: 06.10229198

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s